Brolægning Frederikssund, Roskilde og omegn

Brolægning af højeste kvalitet

Brolægning er blandt vores spidskompetencer hos Bakkelygård Entreprenør, og vi kan hjælpe dig med ethvert brolægningsprojekt. Vi ser ingen opgave som værende hverken for stor eller for lille til, at vi vil varetage denne. Vi har stor erfaring med brolægningsarbejde, og har tidligere udført projekter indenfor både industribelægninger og fortove samt stisystemer og terrasser i private haver.

Vi klarer brolægning for dig

Vi har stor erfaring med brolægning, og vores dygtige mandskab skal lave mange forskellige former for brolægning, både til privat- og erhvervskunder samt kommunalt arbejde. Vi har ligeledes smag for kvalitet og design, og kan lave mange forskellige mønstre og udseender ved brolægningen.

​For privaten har vi hjulpet mange med anlægning af deres nye terrasser og stisystemer samt indkørsler, og kan levere sten i mange størrelser og former. Vi har stor erfaring med forskellige mønstre og udtryk, og formår at sammensætte et flot stisystem rundt om en have, hvor der ligeledes gøres plads til buske og bede samt springvand, hvis dette er ønsket.

​Vi har mange gange anlagt fortove og stisystemer for kommuner også, og kan derfor hjælpe med disse opgaver i forbindelse med brolægning. Vi er garanti for høj kvalitet, og vi leverer altid vores arbejde færdigt til den aftalte dato.

Brolægning i skibby, frederikssund og roskilde

Få et uforpligtende tilbud fra din brolægger

​Har du brug for hjælp i forbindelse med et brolægning, og skal det finde sted i områder nær Skibby, Frederikssund eller Roskilde? Så kan vi være dig behjælpelige. Vi har stor erfaring med alt indenfor brolægning, og er garanti for høj kvalitet og service. Kontakt os i dag på telefon:. +45 47 51 13 63 og så giver vi et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.Bakkelygård Entreprenør & Anlæg ApS - Fagerholtvej 23 - 4050 Skibby
Telefon: +45 20 42 75 97
info@mjbakkely.dk