Haveanlæg

Haveanlæg af forskellige arter – altid af høj kvalitet

Vi kan hos Bakkelygård Entreprenør hjælpe dig med forskellige former for anlæg. Vi har stor erfaring på området, og er garanti for høj kvalitet samt kundeservice hele vejen igennem projektet. Vi hjælper både private- og erhvervskunder med anlæg af forskellige arter, og bor du i nærheden af Skibby, Frederikssund eller Roskilde, så kan vi også hjælpe dig med dit projekt.

Kvalitet og flot design ved alt haveanlæg

​Kvalitet og design er blandt vores varemærker, og derfor vægter vi også disse to ting utrolig højt på dagsordenen. Vi har udført mange opgaver indenfor anlæg, og kan hjælpe dig med blandt andet anlæg af haver, indkørsler, stisystemer m.m.

​Vi har et stort antal samarbejdspartnere, og derfor kan vi skaffe materialer hjem i mange forskellige arter. Du kan derfor selv finde inspiration her på vores hjemmeside til, hvilke belægningssten samt andre udsmykninger du ønsker. Mulighederne er mange, og uanset hvilken du vælger, så kan vi udfører den til perfektion, og vi afleverer altid vores udførte arbejde til tiden, og pakker ikke vores ting sammen igen, før du som kunde er tilfreds.

Få et haveanlæg i Skibby, Roskilde og Frederikssund

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med en opgave omkring anlæg? Så er vi de helt rette at søge hjælp hos. Vi har mange års erfaring i branchen, og kan levere en lang række forskellige løsninger. Ring til os på telefon:. +45 47 51 13 63 eller send os en mail gennem vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Se galleri for inspiration​

 

Haveanlæg Roskilde og omegn

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.Bakkelygård Entreprenør & Anlæg ApS - Fagerholtvej 23 - 4050 Skibby
Telefon: +45 20 42 75 97
info@mjbakkely.dk