Kloakservice i Roskilde og København

Kloakservice til en god pris

Oplever du problemer med din kloak? Så kan vi hos Bakkelygård Entreprenør være dig yderst behjælpelig. Vi har stor erfaring med opgaver inden for kloakarbejde. Vi sørger for, at din kloak ikke stopper til igen foreløbig, og kan også sætte rottespærrer ind, hvis du oplever problemer med dette.

Bakkelygård Entreprenør udfører kloakservice i Roskilde, København, Frederikssund og resten af Nordjylland.

​Vi udfører kloakservice af højeste kvalitet

Der findes ikke noget værre end, hvis ens kloak stopper til, lugter eller på anden vis er til gene for dig. Derfor bør du altid søge hjælp hos en autoriseret kloakmester, hvis du oplever disse problemer, og ikke selv kan løse dem. Vi har udført kloakservice gennem mange år, og kan hjælpe dig med rensning af denne, etablering af dræn og omfangsdræn m.m.

Vi er selv autoriseret kloakmester og har gennem mange år udført forskellige opgaver, hvorfor du er garanteret et resultat af højeste kvalitet. Vi tilbyder også TV-inspektion, hvis dette skulle blive en nødvendighed, og vores kloakservice sørger for, at din kloak bliver så god som ny.

Vi kommer ud til dig i Skibby, Roskilde og Frederikssund 

Har du brug for en kloakmester, så er vi de rette til jobbet. Vi har udført meget kloakarbejde gennem årene, og står altid klar til at hjælpe dig.

Vi befinder os i Skibby, men kører også gerne i Roskilde, Frederikssund og omegn.

Ring på +45 47 51 13 63 eller send os en mail gennem vores kontaktformular, som du finder her på siden, og så kommer vi gerne ud, og tager bestik af din opgave

 

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.Bakkelygård Entreprenør & Anlæg ApS - Fagerholtvej 23 - 4050 Skibby
Telefon: +45 20 42 75 97
info@mjbakkely.dk