Snerydning Roskilde og omegn

Grundig snerydning og saltning 

​Er sneen faldet, og har du brug for en snerydning af dit område, så du kan komme til og fra arbejde, fragte børnene i skole og få dagligdagen til at køre igen? Hos Bakkelygård Entreprenør kan vi være dig behjælpelig. Vi har gennem de seneste år udført snerydning for både private- og erhvervskunder, og hjælper også gerne dig i dit område.

Sikker og effektiv snerydning

Vi ved, hvor irriterende sneen kan være, når den ligger de forkerte steder, som eksempelvis på vejen. Derfor tilbyder vi snerydning af høj kvalitet, hvor vi anvender moderne og effektivt udstyr, som hurtigt og effektivt rydder sneen af vejen. Vores udstyr er en stor hjælp, og det sikrer, at vi kan levere den højeste kvalitet til tiden, og til rigtig fordelagtige priser.

​Vi udfører snerydning og saltning af både offentlige og private veje, og kan også hjælpe på parkeringspladser, fortove, indkørsler, stier m.m. Hos os ser vi ikke nogen opgave som værende hverken for stor eller for lille til, at vi ikke vil varetage den. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med snerydning.

Få snerydning i Skibby, Roskilde og Frederikssund

​Vi er ofte pressede, når sneen først er faldet, men vi forsøger altid at hjælpe som mange som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du altid kontakte os på telefon: +45 47 51 13 63, hvis du har brug for snerydning nær Skibby, Frederikssund eller Roskilde.

​Vores stærke mandskab står altid klar til at rykke ud. Du kan også kontakte os i forvejen, indgå en aftale og være på forkant med sneen. Så er du sikret en minimal risiko for at sne inde, da vi vil være klar med snerydning fra første sekund, sneen måtte falde.

 

Snerydning Roskilde, Skibby og Frederikslund.

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.

Vi har desuden enkelte kunder i Jylland og på Fyn.Bakkelygård Entreprenør & Anlæg ApS - Fagerholtvej 23 - 4050 Skibby
Telefon: +45 20 42 75 97
info@mjbakkely.dk