Lad en professionel brolægger udføre opgaven

Hos Bakkelygård er du sikker på høj kvalitet og lige præcis det resultat, du ønsker. Vi har et stærkt brolægger team med erfarne og kompetente brolæggere, som skaber smukke resultater hos alle vores kunder. 
Bakkelygård udfører sikker brolægning hos både private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har erfaring med alle typer materialer og rådgiver gerne ud fra den belastning, som belægningen skal kunne modstå.

Brolægger med sikker sans for kvalitet og design

Vi udfører store såvel som små belægningsopgaver i både beton, fliser, natursten og grusmaterialer. Det kan være større belægninger ved produktionshaller eller rundt om industriområder, ligesom vi også anlægger parkeringspladser samt kantsten, fortove og stisystemer for kommuner. Vi løser gerne vidt forskellige opgaver hos private såsom lægning af støttemure, terrasser, niveaudelinger, trapper, havestier og indkørsler.

Som specialister i brolægning har vi stor erfaring med vidt forskellige mønstre og udtryk, og vi har altid tid til at lytte til dine særlige ønsker. På den måde kan vi indfri lige netop dine designs, når vores erfarne brolæggere skaber præcis de skræddersyede løsninger, du ønsker.

Ring til os på 47 51 13 63

Brolægger - Bakkelygård
Brolægning - Holbæk

17+

Års erfaring med brolægning

Team

Specialiserede brolæggere

300+

Tilfredse kunder
i hele landet

Kvalitet++

Mange tilbagevendende
kunder

Vi er din lokale brolægger

Står du med en brolægningsopgave? Så er Bakkelygård Entreprenør & Anlæg et godt valg.
Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen fra de første ideer til det konkrete design og arbejdets udførelse.

Vi laver brolægning i områderne omkring Holbæk, Roskilde, Skibby, Frederikssund, København og Nordsjælland.

Brolægger Skibby
100%
Brolægger Frederikssund
100%
Brolægger Holbæk
100%
Brolægger Roskilde
100%

Hvis du vil vide mere spørgsmål & svar

Få svar på dine spørgsmål her, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du har flere:

Telefon 2042 7597 eller e-mail info@mjbakkely.dk

Vores brolæggere har base i Skibby, men vi udfører ofte belægningsopgaver i områderne Frederikssund, Holbæk, Roskilde og Storkøbenhavn. Så vi dækker det meste af Vestsjælland og Nordsjælland.

Vi kører altid meget gerne derhen, hvor opgaverne er, og derfor løser vi også opgaver i Jylland og på Fyn. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en belægningsopgave.

Vi udfører opgaver for både offentlige kunder, private kunder, virksomheder og boligselskaber.

Vores brolæggere udfører alle typer belægningsopgaver
– eksempelvis kantstene, fortove, gågader og stisystemer for offentlige kunder. Vi udfører også brolægning af virksomhedsarealer og parkeringspladser, ligesom vi skaber indkørsler, terrasser, støttemure og havestier hos private. Vi skaber både nyanlæg og reparerer eksisterende brolægninger.

Vi har altid lærlinge i virksomheden, som del af deres uddannelse til brolæggere, anlægsgartnere eller struktører.

Ja, det gør vi. Mange brolægningsopgaver udfører vi sammen med anlæg af haver og andre grønne områder, ligesom vi også støber fundamenter og udfører grundlæggende kloakarbejde.

Ja, vi udarbejder meget gerne et overslag/ et tilbud på den brolæggeropgave, du står med. Alle vores tilbud er naturligvis uforpligtende.

Ja, helt bestemt. Vi påtager os aldrig en opgave før vi ved helt nøjagtigt hvad du gerne vil have os til at lave.