Aut. kloakmester - Hurtig og effektiv kloakservice

Har du ofte akutte problemer med din kloak? - fx tilbagevendende problemer med et kloaksystem, der stopper til, lugter eller på anden vis er til gene? Så kan vi som kloakmester hjælpe med det samme. Bakkelygårds kloakmestre har mange års erfaring med kloakarbejde, herunder etablere, udskifte og vedligeholde kloakrør. Vi sørger for, at din kloak bliver så god som ny.

Velfungerende kloakker hænger tæt sammen med klimasikring/ LAR-løsninger, og vi sørger for, at massive regnmængder bliver ført væk fra bygningernes fundamenter. Vi udfører meget kloakarbejde i forbindelse med nybyggerier, hvor vi etablerer helt nye kloaksystemer.

Kloakarbejde af højeste kvalitet

Som autoriserede kloakmestre er vi din garanti for korrekte og lovlige løsninger, der holder og vi kan hjælpe dig med alt kloakarbejde lige fra udbedring af skader på eksisterende kloaksystemer til etablering af nye, bla.:

  • Rense kloakker
  • Udbedre akutte skader/ huller på eksisterende kloakrør
  • Etablere omfangsdræn/ nedsivningsanlæg
  • Udføre TV-inspektion
  • Sørge for kloakseparering mellem regn- og spildevand
  • Tilslutte til den offentlige kloakledning
  • Nedgrave regnvandsfaskiner
  • Opsætte rottespærrer

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har kloakarbejde, der skal udføres. Vores kloakmestre giver altid gerne gode råd og vejledning. Vi rykker også ud til forsikringsskader eksempelvis som følge af vandskader eller rotter.

Ring til os på 47 51 13 63

Kloakservice - Bakkelygaard Entreprenør
Kloakmester

17+

års erfaring med kloakarbejde

Kvalitet

Kloakløsninger, der holder!

300+

Tilfredse kunder
i hele landet

Autorisation

Godkendte kloakmestre

Din lokale kloakmester

Skal du have repareret en kloak eller etableret en ny? Så vil vi meget gerne hjælpe. Vi bliver ved til vores kunder er tilfredse, og vi udfører både kloakarbejde samt efterfølgende etablering af fundamenter og anlægsarbejde.

Hos Bakkelygård udfører vi kloakarbejde omkring Skibby, Frederikssund, Holbæk, Roskilde, København og i Nordsjælland.

Kloakmester Skibby
100%
Kloakmester Frederikssund
100%
Kloakmester Holbæk
100%
Kloakmester Roskilde
100%

Hvis du vil vide mere spørgsmål & svar

Du kan få svar på mange spørgsmål her, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere på telefon 4751 1363 eller via e-mail info@mjbakkely.dk

Bakkelygård holder til i Skibby, men vi udfører kloakarbejde i store dele af Sjælland: omkring Frederikssund, Holbæk, Roskilde og i Storkøbenhavn.

Vi dækker det meste af Vestsjælland og Nordsjælland, men vi kører altid meget gerne til kunder i Jylland og på Fyn.

Vi kører altid meget gerne derhen, hvor opgaverne er, og derfor løser vi også opgaver i Jylland og på Fyn. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en belægningsopgave.

Vi udfører kloakopgaver for både boligselskaber, det offentlige, private kunder samt virksomheder.

Før en virksomhed må udføre kloakarbejde, så skal de have en autorisation. Denne udstedes af Sikkerhedsstyrelsen. Alle autoriserede kloakmestre er underlagt kvalitetskontrol fra myndighederne, og det er din garanti for, at dit kloakarbejde udføres korrekt. Derfor har vi os Bakkelygård naturligvis denne autorisation.

Nej, alt kloakarbejde indenfor skel skal udføres af autoriserede kloakmestre – både småreparationer og udbygninger af det eksisterende kloaksystem.

Ja, det gør vi. Mange kloakopgaver udfører vi sammen med anlæg af haver og andre grønne områder, ligesom vi også skaber fundamenter og belægning.

Ja, det gør vi ofte. Vi udarbejder overslag/ tilbud på den konkrete opgave, du står med.

Ja, det er det. Vi vil meget gerne vide helt nøjagtigt, hvad opgaven går ud på, før vi påtager os at udføre den.