Effektiv snerydning og saltning

Få en aftale i hus om snerydning og saltning inden sneen og frosten kommer. Så sørger vi for rettidig vinterservice i dit område, så alle kan færdes trygt og sikkert. Vi står klar med snerydning og saltning fra første sekund, sneen måtte falde, så ingen kommer galt afsted.

Bakkelygård udfører snerydning og saltning for både privat- og erhvervskunder – det kan være alt lige fra veje, parkeringspladser og fortove til indkørsler og mindre stier. Vi varetager både store og små vinterserviceopgaver og skræddersyer aftalerne til vores kunders behov.

Døgnservice når kulden kommer

Vi ved, hvor irriterende sneen kan være, når den ligger de forkerte steder, men du har også en pligt til at sørge for snerydning og glatførebekæmpelse. Derfor holder vi øje med vintervejret døgnet rundt og er klar med snerydning på alle tidspunkter.

Hos os anvender vi moderne og effektivt udstyr, som hurtigt og effektivt bekæmper sneen og sikrer, at vi leverer den højeste kvalitet.

Akut vinterservice - snerydning i Skibby, Roskilde og Frederikssund

Vi har ofte meget travlt, når sneen først er faldet, men vi forsøger altid at hjælpe så mange som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores vinterservice.
Så hvis sneen er faldet, og du ikke kan komme ud af dit hus, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os hvis du akut har brug for snerydning og glatførebekæmpelse nær Skibby, Frederikssund eller Roskilde – eller hvis du vil indgå en aftale i forvejen og komme på forkant med sneen.

Vinterservice
Snerydning

17+

års erfaring med vinterservice

Service

Vi holder øje med vintervejret for dig

300+

Tilfredse kunder
i hele landet

Vinterservice

Akut eller indgå en serviceaftale

Vores fleksibilitet er din garanti

Ønsker du en aftale om vinterservice i dit område? Så er Bakkelygård Entreprenør & Anlæg et godt valg. Vi søger for rettidig vinterservice med både snerydning og saltning. Vi servicerer områderne omkring Roskilde, Skibby og Frederikssund. Ring på 20 42 75 97 eller send os en mail info@mjbakkely.dk
Snedrydning Skibby
100%
Snerydning Frederikssund
100%
Snerydning Roskilde
100%

Hvis du vil vide mere spørgsmål & svar

Vi har oplistet en række spørgsmål-svar her, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du har flere.
Ring til 4751 1363 eller skriv til info@mjbakkely.dk

Vi har base i Skibby og tilbyder snerydning og saltning i områderne Frederikssund, Roskilde og Skibby.

Vi udfører vinterservice for både offentlige kunder, private kunder, virksomheder og boligselskaber.

Hvis din ejendom/ butik/ bolig ligger ud til et offentligt område, så er du forpligtet til at sørge for snerydning og saltning alle dage mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen.

Der skal ryddes sne og saltes snarest muligt efter snefaldet eller det glatte føre er indtruffet. For husejere er dette et lovkrav på fortove og fælles færdselsarealer.

Det er ejeren. Vær opmærksom på at der kan komme et erstatningsansvar, hvis nogen falder og kommer til skade som følge af manglende snerydning eller saltning ud for din grund – det kan være på sti eller fortov.

Ja, vi udarbejder meget gerne et overslag/ et tilbud på den vinterservice, du har brug for. Alle vores tilbud er naturligvis uforpligtende.

Ja, helt bestemt. Vi kommer gerne ud og besigtiger området først.