Få en rottespærre og hold rotter ude af dit hus

Lad os hjælpe med at sikre dit hjem ved at montere rottespærrer, så rotterne ikke bevæger sig fra kloaksystemet og ind i dit hus. For der lever tusindvis af rotter i vores kloaksystemer og i naturen omkring os. Det kan vi ikke komme til livs, men vi kan forhindre, at de begynder at bevæge sig ind i vores ejendomme. Rotter er skadedyr, der kan overføre smitsomme sygdomme til både dyr og mennesker, og de kan hærge og rasere boliger, hvis de får lov at komme ind.

Efter mange års erfaring har vi set eksempler på skader fra rotter, hvor de:

– har undermineret gulve, så familier måtte genhuses.
– har lavet brud på stikledninger.
– er kommet op af toilettet.
– har raseret hele boliger og gjorte det utrygt for familien at
   færdes i eget hjem.
– har forårsaget store forsikringssager, når ejendomme skulle
   renoveres efter rotteskader.
– har gnavet hul i vand- og elledninger.

Derfor vil vi anbefale dig at kontakte os, hvis du har den mindste mistanke om rotter i din bolig. Vi er autoriserede rottespærremontører og har solid erfaring med opgaven.

Kontakt os og få rottesikret din bolig

Vi rykker hurtigt ud til dig, hvor vi monterer en godkendt rottespærre. Herefter anbefaler vi altid at få serviceret rottespærren en gang om året for at sikre, at den bliver ved med at være fuldt funktionel. Serviceringen af rottespærren kan tilmeldes, så det bliver gjort automatisk hver år.

Bakkelygård Entreprenør & Anlæg
– For sikker og professionel rottesikring.

17+

Års erfaring med rottespærrer

Kvalitet

Rottesikring der holder!

300+

Tilfredse kunder
i hele landet

Autorisation

Godkendte rottespærremontører

Lad os montere din rottespærre

Antallet af rotter er steget de sidste mange år i Danmark. Når først rotterne er kommet inden for dørene, kan de være vanskelige at slippe af med. Derfor er det vigtigt at sikre sit hjem mod rotter.

Rottespærrer har to klapper, der kun kan åbne den ene vej, og derfor bliver det umuligt for rotterne at komme igennem og ind i dit hus. Ofte er det nok at montere én spærre i din brønd eller faldstamme.

Vi monterer og servicerer rottespærrer i Midt- og Vestsjælland, Nordsjælland og København.

Rottespærrer Skibby
100%
Rottespærrer Frederikssund
100%
Rottespærrer Holbæk
100%
Rottespærrer Roskilde
100%

Hvis du vil vide mere spørgsmål & svar

Vi har oplistet en række spørgsmål/svar her, men tøv ikke med at kontakte os, hvis du har flere.
Ring til 4751 1363 eller skriv til info@mjbakkely.dk

En rottespærre er en lille enhed i en kloak eller et afløb, som gør det umuligt for rotter at passere forbi. Enheden består af to klapper, som dit spildevand stadig kan komme igennem, og som samtidig forhindrer rotterne i at få adgang til dit hus via kloaksystemet. Mekanismen er, at de to metalkapper kun åbner i den ene retning, så rotterne ikke kan komme ind.

Der findes flere forskellige typer rottespærrer, som både kan monteres på vandrette og lodrette rør. Typisk monteres en rottespærre i husets kloakrør, der fører spildevand fra bygningen og ud til hovedkloakken.

Nej. Du skal have fat en autoriseret rottespærremontør til at montere rottespærrer. Hos Bakkelygård Entreprenør & Anlæg er vi både autoriserede kloakmestre og autoriserede rottespærremontører.

Hos Bakkelygård Entreprenør & Anlæg vil vi gerne hjælpe dig med at undgå rotter i dit hus, som kommer ind via kloakken.  Derfor tilbyder vi en pakke, hvor vi kommer ud og monterer en rottespærre, ligesom vi herefter kan sørge for et årligt serviceeftersyn, så du er sikker på, at den bliver ved med at fungere optimalt.

Der er ikke et krav i lovgivningen om, at rottespærrer skal serviceres regelmæssigt, men vores erfaring er, at et årligt serviceeftersyn er nødvendigt.

Rotter kan ikke gnave sig igennem beton af god kvalitet, men beton af dårlig kvalitet bliver så porøst med tiden, at rotter kan gnave hul. Ligeledes kan kloakrør med tiden mørnes af de væsker og det spildevand, der ledes gennem dem, så der opstår huller, som rotterne kan komme igennem.

Hvis du er i tvivl om kvaliteten af og tilstanden på dine kloakrør, så er du meget velkommen til at lad os undersøge sagen. Hos Bakkelygård Entreprenør & Anlæg er vi autoriserede kloakmestre , ligesom vi også støber solide fundamenter.

Rotter er utrolig adrætte. De kan komme ind ad åbninger på 20 mm og kravle helt op på 4. sals højde, fx via faldstammer. Rotter kan også via nedløbsrør komme ind på lofter, i kældre, i vægge mv.

Nej. Det kræver en autoriseret rottebekæmper.