Vi støber solide betonfundamenter

Vi skaber solide grundlag for både nybyggerier og renoveringer, når vi støber fundamenter, sokler og kloakker. Ved at vælge os som professionel entreprenør kan du være helt sikker på, at vi gør vores forarbejde ordentligt. Vi tager højde for jordbundsforhold i forhold til byggeriets bæreevne og sørger som autoriserede kloakmestere for også at etablere dræn og kloak, hvor det er nødvendigt. Fundamenter skal støbes 100% korrekte, så det efterfølgende byggeri undgår sætningsskader, ustabilitet og fugt i bygninger. Vi arbejder omhyggeligt og skaber holdbare støbninger, og derfor kan du trygt vælge Bakkelygård Entreprenør & Anlæg.

En god start på dit byggeprojekt

Vi hjælper dig hele vejen fra stabilisering af grunden, fjernelse af jordlagene, til selve støbningen og eventuel etablering af kloak.

Vi tilbyder:
● støbning af nye fundamenter for private: sokler, kældre, trapper mv.
● støbning af fundamenter til større industrielle bygninger og produktionshaller
● understøbning eller renovering af eksisterende fundamenter på boliger og virksomheder

Kontakt os for en snak om dit fundament

Vores dygtige og erfarne team af medarbejdere står altid klar med professionel hjælp og vejledning, så du får den bedste løsning til netop dit behov. Høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit fundament.

Ring til os på 47 51 13 63

Betonarbejde - Bakkelygård Entreprenør

17+

års erfaring med kloakarbejde

Holdbarhed

Helhedsløsninger, der holder!

300+

Tilfredse kunder
i hele landet

Kvalitet

Uden revner i fundament

Vi er din lokale samarbejdspartner

Skal du bygge nyt eller bygge om og have støbt det grundlæggende fundament? Så er Bakkelygård Entreprenør & Anlæg et godt valg. Vi bliver ved til vores kunder er tilfredse og kan også udføre det efterfølgende kloak- og anlægsarbejde. Vi arbejder primært i Holbæk, Roskilde, Skibby, Frederikssund, København og Nordsjælland.
Fundamenter Skibby
100%
Fundamenter Frederikssund
100%
Fundamenter Holbæk
100%
Fundamanter Roskilde
100%

Hvis du vil vide mere spørgsmål & svar

Vi besvarer gerne spørgsmål – se nedenfor eller kontakt os, hvis du har flere spørgsmål via telefon 4751 1363 eller e-mail info@mjbakkely.dk

Vi har base i Skibby og udfører ofte opgaver i områderne Frederikssund, Holbæk, Roskilde og Storkøbenhavn. Så vi dækker det meste af Vestsjælland og Nordsjælland.

 

Vi løser vi også enkelte opgaver i Jylland og på Fyn.

Kommuner, institutioner, private kunder, virksomheder og boligselskaber.

Fundamentet er det grundlæggende element, som bærer vægten af en bygning. Det støbes i beton under jordhøjde, fordi fundamentets bund skal etableres i en frostfri dybde.

Et godt fundament er vigtigt, fordi det netop holder vægten af en bygnings bærende vægge samt tagkonstruktion. Fundamenter forhindrer bygningen i at ”sætte sig” (synke sammen), og det hindrer fugt fra jorden i at trænge ind i bygningen.

Ja, det gør vi – eksempelvis anlæg af haver og andre grønne områder samt grundlæggende kloakarbejde.

Ja, det gør vi altid gerne.

Ja, meget gerne. Vi påtager os aldrig en opgave før vi ved helt nøjagtigt hvad du gerne vil have os til at lave.