Professionel kloakmester Roskilde

Søger du en professionel kloakmester i Roskilde, så er Bakkelygård Entreprenør & Anlæg det rette valg. Vi har mange års erfaring inden for netop kloakarbejde og kloakrenovering og tilbyder professionelle løsninger til både private og erhvervskunder.
Vores dedikerede team af dygtige kloakmestre er specialiseret i en bred vifte af tjenester:

  • Rense kloakker
  • Udbedre akutte skader/ huller på eksisterende kloakrør
  • Etablere omfangsdræn/ nedsivningsanlæg
  • Udføre TV-inspektion
  • Sørge for kloakseparering mellem regn- og spildevand
  • Tilslutte til den offentlige kloakledning
  • Nedgrave regnvandsfaskiner
  • Opsætte rottespærrer
  • Øvrige kloakopgaver

Din lokale kloakmester Roskilde

Som autoriserede kloakmestre er vi din garanti for lovlige og korrekte løsninger og vi ved, hvor vigtigt det er at sikre et velfungerende kloaksystem. Vores ekspertise og omfattende viden inden for kloakmester faget gør os i stand til at håndtere enhver udfordring, du måtte have. Uanset om det drejer sig om en tilstoppet kloak, en lækage eller et ønske om nyt kloaksystem, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og pålidelighed i vores arbejde.
Når du vælger os som din kloakmester i Roskilde, kan du være sikker på, at vi leverer professionelle resultater hver gang. Vi anvender avanceret udstyr og moderne teknikker for at sikre, at dit kloaksystem fungerer optimalt.

Effektive kloakløsninger i Roskilde

Hvis du har brug for en pålidelig kloakmester i Roskilde, er Bakkelygård Entreprenør & Anlæg ApS det rette og rigtige valg. Vi er dedikerede til at levere effektive kloakløsninger, der opfylder dine behov og forventninger – og så til fair og konkurrencedygtige priser.

Kontakt os, hvis du har kloakarbejde, der skal udføres. Vores kloakmestre giver altid gerne gode råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Vi rykker også ud til forsikringsskader eksempelvis som følge af vandskader eller rotter.

Ring til os på Tlf: 47 51 13 63

Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Kloakservice - Bakkelygaard Entreprenør
Kloakmester

17+

års erfaring med kloakarbejde

Kvalitet

Kloakløsninger, der holder!

300+

Tilfredse kunder
i hele landet

Autorisation

Godkendte kloakmestre

Vi er din lokale kloakmester i Roskilde & omegn

Skal du have repareret en kloak eller etableret en ny? Så vil vi meget gerne hjælpe. Vi bliver ved til vores kunder er tilfredse, og vi udfører både kloakarbejde samt efterfølgende etablering af fundamenter og anlægsarbejde.


Vi udfører kloakarbejde omkring i og omkring Roskilde såsom Skibby, Frederikssund, Holbæk, men vi kører også gerne til København og Nordsjælland.

Kloakmester Roskilde
100%
Kloakmester Frederikssund
100%
Kloakmester Skibby
100%
Kloakmester Holbæk
100%

Hvis du vil vide mere spørgsmål & svar

Du kan få svar på mange spørgsmål her, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere på telefon 4751 1363 eller via e-mail info@mjbakkely.dk

Bakkelygård holder til i Skibby, men vi udfører kloakarbejde på store dele af Sjælland: omkring Roskilde, Frederikssund, Holbæk og Storkøbenhavn.

Vi dækker det meste af Vestsjælland og Nordsjælland, men vi kører altid meget gerne til kunder i Jylland og på Fyn.

Vi kører altid meget gerne derhen, hvor opgaverne er, og derfor løser vi også opgaver i Jylland og på Fyn. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en belægningsopgave.

Vi udfører kloakopgaver for både boligselskaber, det offentlige, private kunder samt virksomheder.

Før en virksomhed må udføre kloakarbejde, så skal de have en autorisation. Denne udstedes af Sikkerhedsstyrelsen. Alle autoriserede kloakmestre er underlagt kvalitetskontrol fra myndighederne, og det er din garanti for, at dit kloakarbejde udføres korrekt. Derfor har vi os Bakkelygård naturligvis denne autorisation.

Nej, alt kloakarbejde indenfor skel skal udføres af autoriserede kloakmestre – både småreparationer og udbygninger af det eksisterende kloaksystem.

Ja, det gør vi. Mange kloakopgaver udfører vi sammen med anlæg af haver og andre grønne områder, ligesom vi også skaber fundamenter og belægning.

Ja, det gør vi ofte. Vi udarbejder overslag/ tilbud på den konkrete opgave, du står med.

Ja, det er det. Vi vil meget gerne vide helt nøjagtigt, hvad opgaven går ud på, før vi påtager os at udføre den.